Regional mötesplats
Vår roll är att vara pådrivare, kunskapsspridare och nätverksbyggare för hållbar utveckling. Vi är över 80 medlemmar från både offentlig, privat och ideell sektor
i Västmanlands län med omnejd.
Förbundet Agenda 21
Linslagargränd 1
721 30 Västerås

Besöksadress:
Linslagargränd 3

tel 070-247 66 13
e-post kansliet@fa21.se

 

Följ med på guidad tur i länet

Länsstyrelsen i Västmanlands län arrangerar i vår och sommar flertalet guidningar under parollen; Sitt inte inne. De lockar med örnar, stora fiskar, fjärilar, invigningar och Öppen Natur!

Aktiviteterna är ett samarbete mellan Länsstyrelsen i Västmanlands län och länets ideella föreningar, kommuner, Svenska Naturskyddsföreningen (SNF) i Västerås, tidningen Gröna Draken, Rederiet Mälarstaden, Sveaskog samt Fåglar i focus-helgen.

Naturreservat
Västmanland finns för närvarande 86 naturreservat med en total landareal om ca 20 900 hektar. Alla utom två är öppna för allmänheten, Hengrundet och Notholmen. I de flesta naturreservat finns skyltar som beskriver reservatet och de växter och djur man kan hitta där. Här kan det också finnas information om parkeringsplatser, stigar, spänger, fågeltorn och andra anordningar som underlättar för besökaren.Ladda ner information om guidningarna här.

Sara Wallentin
2010-03-15

 Svett & WattHär kan du läsa senaste Gröna Draken som E-tidning


Läs mer    
Anmälan nyhetsbrev

Avanmälan