![]() |
![]() ![]() Om Fossilfritt Västmanland 2015 ![]() Begränsad klimatpåverkan ![]() Vad är energi? ![]() Lokalt klimatarbete ![]() Aktuellt ![]() Tips & Trix ![]() Fossilfri kommun ![]() Solenergi-skola ![]() Energi på Menyn ![]() Frågor och svar ![]() Nyhetsarkivet ![]() Gröna Draken ![]() Informationsmaterial ![]() Energiprojekt ![]() Länkar ![]() Kontakt ![]() Energi startsida ![]() FA21:s startsida ![]() |
Energi på Menyn hos Fagerstarestaurang I snitt äter varje svensk 175 måltider utanför hemmet per år. Men trots att vi blir allt mer medvetna om vad vi äter och konsumerar i hemmen, så ställs inte samma miljö- och energikrav på de restauranger vi besöker. Med anledning av detta genomför Förbundet Agenda 21 under 2009-2010 ett projekt som syftar till att öka medvetenheten om energi och hållbarhetsfrågor bland restaurang- och storköksägare i Västmanland. – Vår förhoppning är att projektet ger positiva effekter för både miljön och plånboken, säger Kristin Elgh-Dalgren, projektledare för ”Energi på Menyn”. 2010-06-15 ![]() |
![]()
![]()
![]() |
||||||||