![]() |
![]() ![]() Om Fossilfritt Västmanland 2015 ![]() Begränsad klimatpåverkan ![]() Vad är energi? ![]() Lokalt klimatarbete ![]() Aktuellt ![]() Tips & Trix ![]() Fossilfri kommun ![]() Solenergi-skola ![]() Energi på Menyn ![]() Frågor och svar ![]() Nyhetsarkivet ![]() Gröna Draken ![]() Informationsmaterial ![]() Energiprojekt ![]() Länkar ![]() Kontakt ![]() Energi startsida ![]() FA21:s startsida ![]() |
Matens tillsatser Hur du kan undvika hälsofarliga tillsatser i maten, är titeln på föredraget som äger rum på Kyrkbacksgården i Västerås den 23 februari. Föredraget startar kl 18.30 och slutar 21.0. Avgiften är 50 kr men då bjuds på frukt och dryck. Färgämnen, konserveringsmedel och tillsatser i mat och dryck har ökat dramatiskt de senaste åren. Hur påverkar de oss? E-märkning - kan man lita på KRAV? Är kolesterolsänkande produkter och lättmargariner så bra som reklamen påstår? Tommy Svensson håller en spännande och underhållande föreläsning om vad vi konsumenter kan tänka på när vi handlar! ![]() > Gå till Föreningen Matfront ![]() Sara Wallentin 2010-02-05 ![]() |
![]()
![]()
![]() |
||||||||