Regional mötesplats
Vår roll är att vara pådrivare, kunskapsspridare och nätverksbyggare för hållbar utveckling. Vi är över 80 medlemmar från både offentlig, privat och ideell sektor
i Västmanlands län med omnejd.


Fossilfritt -
Aktiviteter och projekt
i Västmanland

Visa  




Om Fossilfritt Västmanland 2015

Begränsad klimatpåverkan

Vad är energi?

Lokalt klimatarbete

Aktuellt

Tips & Trix

Fossilfri kommun

Solenergi-skola

Energi på Menyn

Frågor och svar

Nyhetsarkivet

Gröna Draken

Informationsmaterial

Energiprojekt

Länkar

Kontakt

Energi startsida

FA21:s startsida

 

Nya utförare utbildade i Vett & Watt

Förbundet Agenda 21 har utbildat en ny grupp utförare (cirkelledare) under ledning av Vett & Watt:s projektledare Zandra Camber. Utbildningen ägde rum på Vafab Miljö vid Gryta.
De flesta av deltagarna var energirådgivare från kommunerna i Västmanland. Detta innebär att det nu finns ca 30 färdigutbildade utförare.

Vett & Watt är en studiecirkel/kurs för energieffektivisering med beteendeförändringar. Förbundet Agenda 21 samarbetar med studieförbunden Arbetarnas Bildningsförbund (ABF), Studieförbundet Vuxenskolan (SV) och Studiefrämjandet.

För närvarande har ett antal studiecirklar kommit igång i Sala och Heby. Förbundet Agenda 21:s mål är att 100 studiecirklar kommer igång under projektperioden fram till sista december 2013.

Kontakta Förbundet Agenda 21 om du vill bli utförare eller starta en studiecirkel! Det är möjligt att starta en egen Vett & Watt-cirkel i samarbete med ett studieförbund. Det går även bra att direkt kontakta ett av studieförbunden ovan.

Vett & Watt som uppdragsutbildning
Vett & Watt kan genomföras som uppdragsutbildning. Ett företag, förvaltning eller annan organisation kan låta utbilda personalen i energieffektivisering. Kontakta Förbundet Agenda 21 för en kostnadsfri offert!

Eric Söderberg
2012-10-09

 


Statistik och fakta
över nuläget i länet.

Läs mer  




Har du en fundering 
med koppling till 
energi?

Fråga här  




Dela med dig
av smarta idéer.

Tipsa här