Regional mötesplats
Vår roll är att vara pådrivare, kunskapsspridare och nätverksbyggare för hållbar utveckling. Vi är över 80 medlemmar från både offentlig, privat och ideell sektor
i Västmanlands län med omnejd.


Fossilfritt -
Aktiviteter och projekt
i Västmanland

Visa  




Om Fossilfritt Västmanland 2015

Begränsad klimatpåverkan

Vad är energi?

Lokalt klimatarbete

Aktuellt

Tips & Trix

Fossilfri kommun

Solenergi-skola

Energi på Menyn

Frågor och svar

Nyhetsarkivet

Gröna Draken

Informationsmaterial

Energiprojekt

Länkar

Kontakt

Energi startsida

FA21:s startsida

 

Vad tycker du om Gröna Draken?

Du kan hjälpa oss att utveckla Gröna Draken på två sätt. Först och främst genom att fylla i en enkät, men också genom att anmäla dig till Gröna Drakens läsarpanel som vi startar i höst.

Gröna Draken 15 år
Gröna Draken fyller 15 år i höst. Det firar vi bland annat genom att sätta igång ett utvecklingsarbete för att göra en bra tidning ännu bättre. Både styrelsen och medlemsorganisationerna är engagerade, men vi är också mycket intresserade av att veta vad du som läsare tycker om Gröna Draken och vad tidningen betyder för dig. Och allra viktigast: Vad kan vi göra för att du ska ha nytta av Gröna Draken?

Läsarpanel
Har du synpunkter på Gröna Draken och idéer om hur tidningen kan utvecklas och bli ännu bättre? Anmäl dig då till vår läsarpanel genom att ringa vårt kansli på tel 0220-395 95 eller skicka e-post till kansliet@fa21.se. Då får gärna skriva några rader i mejlet om vad du tror att du kan bidra med. Läsarpanelen träffas kvällstid tre gånger under hösten.

Enkät
Du kan hjälpa oss att utveckla Gröna Draken genom att fylla i en enkäten direkt här på hemsidan eller ladda hem enkäten som pdf-fil. Samma enkät finns också på sista sidan i senaste numret av Gröna Draken.

Gå till enkäten.

Anna Malmström
2009-06-08

 


Statistik och fakta
över nuläget i länet.

Läs mer  




Har du en fundering 
med koppling till 
energi?

Fråga här  




Dela med dig
av smarta idéer.

Tipsa här